Mezoterapija bez igle( no needl)

skin-whitening1

Mezoterapija bez igle( no needl) je najnovija kozmetička procedura u borbi protiv starenja kože. Ovo je jedana od najbezbjednijih metoda za brzo postizanje željenih rezultata, a odlična je za osobe nakon tridesete I one koji se plaše klasične mezoterapije. Princip na kome se zasniva rad mezoterapije su električni impulse uz pomoć koji se povećava propustljivost kože I na taj način se omogućava penetracija aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. prilikom aplikacije odgovarajućih mezokoktela. Najčešće kao sastav mezokoktela su vitamini I hijaluronska kiselina u različitim koncentracijama.

 

Mezoterapija bez igle je klinički testirana bezbjedna metoda, kojom se poboljšava cirkulacija krvi I limfe I podstiče se limfna drenaža I detoksikacija. Tretman je neinvazivan, te nakon njega možete da se vratite vašim uobičajenim obavezama, jer nema perioda oporavka. Tokom tretmana nema neželjenih efekata u smislu prolaznih hematoma pa se preporučuje I mlađim osobama sa dehidriranom I umornom kožom.

 

Kako bi efekti tretmana bili adekvateni, obično se preporučuje serija od 3 do 5  tretmana u zavisnosti od tipa kože I željenih rezultata sa razmakom od 7 do 15 dana, a kasnije održavanje po potrebi.

Mezoterapijom mogu da se smanje bore na licu, te da se poboljša kompletan tonus kože sa tzv. lifting efektom. Tretman se pokazao kao uspješan I kod otklanjanja podočnjaka .

Indikacije za mezoteraoiju bez igle su slične kao I kod mezoterapije sa iglom. To su poboljšanje kompletnog tonusa kože, dehidrirana I umorna koža, hiperpigmetacije, podočnjaci, sitne mimične bore.

Tretman nije preporučljiv osobama koje boluju od epilepsije, karcinoma, osobama sa ugrađenim pejsmejkerom, u trudnoći I tokom dojenja.

 

Info

Za više informacija