O nama

El. pošta Štampa PDF
Specijalistička ambulanta MEDICOM, je zdravstvena ustanova koja se bavi liječenjem bolesnika koji su oboljeli od bolesti kože i bolesti koje se prenose polnim kontaktom.
Ambulanta se takođe bavi i njegovanjem zdrave kože po najnovim svjetskim standardima i aparatima kuce Guinot.
Takođe tokom kozmetoloških tretmana se koriste preparati francuske kuce Academi.

Sve kozmetološke tretmane radi dr med. Kristina Zrnic, dermatovenerolog.
Ambulanta se bavi i naučno istraživačkim radom jer je voditelj ambulante Prof.dr Bogdan Zrnić, šef katedre za dermatologiju, na Medicinskom fakultetu u Banjaluci, i mentor mladim specijalizantima iz oblasti dermatovenerologija, kao i mentor za izradu magisterija i doktorata, iz iste oblasti.
 

Uspješnost ambulante se pokazala u liječenju bolesti kose, (alopecije), bolesti nokata ( onihoze ), bolesti kože (psorijaza, acne , ekcemi, alergiske bolesti,bradavice), razne vrste infekcija, (bakteriske, virusne, gljivicne ), bolesti koje se polnim kontakom (hlamidije, mikoplazme, ureaolazme, candida, trihomonas). Ljiječenje se provodi po svjetski priznatim protokolima uz redovno kontrolu labaratoriskih parametara.U ambulanti se verukozne promjene mogu otkloniti krioterapijom.

Specijalisticka ambulanta MEDICOM, je zdravstvena ustanova koja se bavi lijecenjem bolesnika koji su oboljeli od bolesti kože i bolesti koje se prenose polnim kontaktom.

Ambulanta se takođe bavi i njegovanjem zdrave kože po najnovim svjetskim standardima i aparatima kuce Guinot.

Takodje tokom kozmetoloskih tretmana se koriste preparati francuske kuce Academi.

 

Info

Za više informacija