Dermapen

serv-dermapenDermapen je najnoviji elektronski uređaj sa mikroiglicama koji automatski vertikalno vrši sitne tačkaste perforacije na koži. Na taj način se stimuliše prirodnim putem sinteza novog kolagena I elastina, aktivirajući fibroblastne ćelije. Dubina prodora iglica se podešava u zavisnosti od tretirane regije I željenih rezultata.

Automatizovani, vibrirajući način rada dermapena povećava apsorpciju mezoterapijskih koktela I drugih aktivnih supstanci koje se apliciraju prilikom tretmana. Tretman dermapenom je siguran, nema opasnosti od infekcija, te je bol sveden na minimum.

  

Efekti nakon primjene dermapena su: pooljšan tonus kože, lifting efekat, redukuije ožiljke od akni, poboljšava izgled bora I finih linija, smanjuje pore, te vrši regeneraciju I biorevitalizaciju kože.

  

Nakon tretmana moguće je crvenilo , te povećana osjetljivost kože na dodir. Sve su to normalne reakcije koje se ormalizuju nakon 2h nakon tretmana, a u potpunosti se stanje kože normalizuje do 24h.

Nakon tretmana dermapenom potrebno je pridržavati se uputa dermatologa. Potrebno je izbjegavati u tom period izlaganje suncu,  kupanje u bazenu, par dana nakon tretmana izbjegavati pretjerano znojenje.

Prednosti dermapena su: - nema infekcije ( sterilne iglice)

  • veličina iglica se podešava prema prema regiji lica I indikaciji
  • bolnost je svedena na minimum
  • kratak period oporavka.
 

Info

Za više informacija