Tretman ultrazvučnom špatulom

ultrason-500x300

Tretman ultrazvučnom špatulom je jedan od najprijatnih tretmana čišćenja lica. To je profesionalan način čišćenja lica koji se od sada ubraja u skoro neizostavnu pripremu lica za ostale  estetske procedure.

Ultrazvučno čišćenje lica je bezbjedan, moderan i prije svega temeljan tretman kojim se skida sloj “odumrlih ćelija” sa površine kože, višak masnoće ( sebuma), komedoni, te se na taj način popravlja oksigenacija i mikrocirkulacija kože. Odmah nakon tretmana vidljivo je poboljšanje tena kao i hidriranost kože.

 

 

Ovaj tretman se izdavaja kao omiljeni tretman čišćenja, jer nema klasičnog “ bockanja” lica kao ni tragova nakon tretmana. Koristeći tehnologiju ultrazvuka i ultrazvučne špatule, izvlače se nečistoće iz kože. Sam ultrazvuk djeluje terapijski u smislu blage masaže lica, bolje prokrvljenosti kože i pokreću se metabolički procesi, te se olakšava  prolaz aktivnih sustanci za ishranu kože koje se stavljaju na lice nakon tretmana.

U toku tretmana na koži se formira tanak sloj ozona koji uništava sve mikroorganizme, a samim tim se  koža detalljno dezinfikuje, što je od važnog značaja prilikom tretiranja akni.

Tretman ultrazvučnom špatulom je apsolutno bezbjedan i siguran tretman za sve tipove kože, kao i za oba pola, a naročito je pogodan za one sa osjetljivom kožom. Rezultat je trenutno vidljiva čista, zategnuta i hidrirana koža.

 

Info

Za više informacija